SPOZNAJTE NAŠE INŠTRUKTORJE

Vadbe v spletni telovadnici Varuha zdravja vodijo certificirani trenerji in inštruktorji. Vodili vas bodo skozi celoten vadbeni proces in hkrati motivirali, da dosežete zastavljene cilje.

Anita

Anita je certificirana inštruktorica pilatesa in fitnesa. Njena pilates vadba se osredotoča najbolj na mobilnost in stabilnost sklepov, krepitev mišic celega telesa, kontrolo dihanja in lepo držo.

Poglej vse vadbe


Anja

Anja je priznana učiteljica joge s certifikatom Yoga Alliance, njene super vadbe pa vključujejo tudi elemente meditacije in hipnoterapije. Pred leti je utrpela težke poškodbe trupa in rok, a je s pomočjo joge popolnoma okrevala. Svoje izkušnje sedaj rada deli preko spletnih vadb. Pridružite se njenim vadbam in se naučite, kako vam lahko joga pomaga povečati gibljivost in moč telesa ter izboljša nadzor nad dihanjem.

Poglej vse vadbe


Domen

Domen je naš trener funkcionalne vadbe in fitnesa. Že od malih nog se ukvarja z borilnimi veščinami in drugimi športi. Pridružite se njegovim spletnim vadbam, s katerimi ne boste le hitro dosegli željenih ciljev, ampak boste vadbo z veseljem sprejeli kot del vaše dnevne rutine. Vadbe so prilagojene tako, da so primerne za aktivne in tiste malo manj aktivne ljudi.

Poglej vse vadbe


Eva

Eva je študentka Fakultete za šport ter trenerka visokointenzivnih vadb in fitnes inštruktorca. Nekoč se je profesionalno ukvarjala z jadranjem, danes vodi intenzivne spletne treninge, ki vam bodo pomagali pokuriti odvečno maščobo, izoblikovati postavo in zvišati nivo energije.

Poglej vse vadbe


Filip

Filip je profesionalni trener funkcionalne vadbe, ki je pri izoblikovanju postave pomagal že ogromno posameznikom. Specializiran je za funkcionalne spletne treninge, na katerih boš hitro izgubil/a odvečno maščobo. To pa še ni vse. Na vsaki vadbi ti postavi izziv, ki ga poskušaš čim hitreje opraviti.

Poglej vse vadbe


Iza

Iza je študentka Fakultete za šport, smer Kineziologija, in je naša pilates inštuktorica. Šport je že od otroštva del njenega vsakdanjega življenja. Pridružite se njenim vadbam in se naučite, kako vam lahko pilates pomaga pri vsakodnevnih opravilih, polepša dan, okrepi telo in hkrati izboljša nadzor nad telesom. Njene vadbe so primerne za vse. Se vidimo!

Poglej vse vadbe


Jan

Jan Kovačič je priznan trener, ki s svojim celovitim pristopom pomaga ohranjati in izboljševati kakovost življenja ter poskrbeti za energijsko ravnovesje ljudi. S svojimi treningi, dobro energijo ter z iskrenim in pristnim pristopom, je že pomagal številnim pri oblikovanju zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

Poglej vse vadbe


Kaja

Kaja je diplomantka Kineziologije in študentka Kinezioterapije na Fakulteti za šport. Kot nekdanja aktivna atletinja in Miss športa Slovenije 2015 je njen vsakdan še vedno močno povezan s športom. Je trenerka funkcionalnih vadb in športne rekreacije, večinoma pa izvaja tudi vadbo prilagojeno za starostnike. Kljub temu je njena vadba primerna tako za začetnike kot tudi za tiste bolj trenirane posameznike.

Poglej vse vadbe


Maruša

Maruša je diplomantka Fakultete za šport, ki se že od malih nog ukvarja s športom. Je naša učiteljica joge, svoje znanje joge pa dopolnjuje tudi z dolgoletnimi izkušnjami, ki jih ima s poučevanjem plesa, plavanja in ritmične gimnastike.

Poglej vse vadbe


Mira

Mira je diplomirana plesalka, koreografinja na Akademiji za ples v Salzburgu, kjer se je poleg baleta in sodobnega plesa izobraževala tudi v pilatesu in jogi. Pridobljeno znanje združuje v spletni vadbi, ki vsebuje dinamične kardio vaje in vaje za moč. Te bodo pospešile vaš metabolizem, izboljšale stabilnost telesa in vas prebudile. Vabljeni prav vsi željni gibanja.

Poglej vse vadbe


Naja

Naja je študentka Kineziologije na Fakulteti za šport, kondicijska trenerka in naša učiteljica aerobike. Je tudi vrhunska plesalka in trenerka modernih tekmovalnih plesov. S svojo energičnostjo pomaga vadečim pri izboljšanju splošne kondicijske priprave in počutja. Vadbe vodi tako za začetnike kot tudi za trenirane posameznike in vrhunske plesalce.

Poglej vse vadbe


Nik

Nik je naš trener funkcionalne vadbe, ki se s športom ukvarja že vse življenje. Nekoč je igral košarko, a se je kasneje posvetil fitnesu in funkcionalnemu treningu. Sedaj svoje znanje rad deli na spletnih vadbah in tako svojim varovancem pomaga dosegati želene cilje. Posveča se predvsem pravi tehniki, ki omogoča hitro doseganje rezultatov. Pridružite se mu in rezultati bodo kmalu tu.

Poglej vse vadbe


Nina

Nina je inštruktorica spletnih vadb, ki z mešanico funkcionalne vadbe in aerobike skrbi za vašo boljšo kondicijsko pripravo, izoblikovano telo in dobro počutje. Nina je tudi inštruktorica pilatesa, ki vas bo na svojih treningih zagotovo dobro utrudila. Pridružite se ji na treningih in migajte z nami!

Poglej vse vadbe


Nives

Nives je naša inštruktorica pilatesa in joge. Njene vadbe so primerne tako za začetnike kot tudi za tiste s predznanjem. Pridružite se ji in izboljšajte svojo držo, gibljivost in stabilnost celotnega telesa.

Poglej vse vadbe


Simona

Simona ima mednarodno licenco za inštruktorico hatha joge. Pred tem je bila profesionalna plesalka, kar se odraža tudi pri njenih vadbah vinjasa in vin joge. Združuje ženstveno energijo in dinamiko, kar pa je moč opaziti na njenih vadbah hatha joge. Njeni izjemni treningi vam bodo pomagali pridobiti moč ter istočasno izboljšali počutje. Njene vadbe so primerne za vse. Se vidimo na jogi!

Poglej vse vadbe


Špela Pretnar

Špela Pretnar je ena najuspešnejših slovenskih alpskih smučark. V svetovnem pokalu je trinajstkrat stopila na oder za zmagovalke, od tega je šestkrat zmagala. V sezoni 1999/2000 je osvojila mali kristalni globus v specialnem slalomskem seštevku in je še vedno edina Slovenka s to lovoriko. Špela je še vedno v odlični formi. Vabimo vas na trening z njo.

Poglej vse vadbe


Vita

Vita je študentka Fakultete za šport, potapljačica na vdih in naša učiteljica joge. Njej stil je mešanica tradicionalne joge s poudarkom na sinhronosti giba in diha, dihalnih tehnik ter vaj za umirjanje in koncentracijo.

Poglej vse vadbe


BREZPLAČNE SPLETNE VADBE ZA VSAKOGAR

Registrirajte se in si zagotovite neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Za vadbe ne potrebujete nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov.

ZAČNI TELOVADITI ZDAJ!