O VARUHU ZDRAVJA

Varuh zdravja je edinstven program aktivnega varovanja zdravja. Z njim Vzajemna vaše zdravje ne le zavaruje, temveč vam pomaga zanj tudi skrbeti in ga ohranjati.

BREZPLAČNA SPLETNA TELOVADNICA ZA VSE

Spletna telovadnica Varuh zdravja je odprta za vse, ki želite narediti nekaj dobrega zase. V njej lahko s profesionalnimi trenerji dosežete svoje vadbene cilje in brez stroškov poskrbite za svoje počutje in zdravje.

VEČ UGODNOSTI VARUHA ZDRAVJA ZA ZAVAROVANCE VZAJEMNE

Zavarovancem Vzajemne Varuh zdravja poleg spletne telovadnice omogoča še veliko več:

 • brezplačne preventivne zdravstvene storitve
 • informacije o zdravnikih specialistih v okviru javne zdravstvene mreže in čakalni dobi. Za vas poiščemo specialista z najkrajšo čakalno dobo.
 • zdravstvene informacije o pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, izvajalcih zdravstvenih storitev in o načinih naročanja, čakalnih dobah v javni zdravstveni mreži, pravici do zdravljenja v tujini, postopkih glede uveljavljana pravic iz zdravstvenega zavarovanja, pomoč pri iskanju informacij, ki jih potrebujete v procesu zdravljenja.
 • brezplačne tečaje: tečaji smučanja in teka na smučeh.
 • aktiven oddih in ugodne počitnice: Bogat izbor turističnih aranžmajev za zdrav oddih s posebnim poudarkom na dodatni ponudbi, kot so tečaji nordijske hoje, kolesarske ture, specialistične meritve.
 • ugodnosti pri nakupih opreme za šport, pri prijavninah na rekreativne dogodke, pri smučarskih vozovnicah.

KAKO DO UGODNOSTI VARUHA ZDRAVJA ZA ZAVAROVANCE?

Do privlačnih ugodnosti Varuha zdravja ste upravičeni vsi, ki imate pri Vzajemni sklenjeno vsaj eno zavarovanje s trajanjem 12 mesecev ali več. Za uveljavljanje ugodnosti potrebujete svojo kartico Varuh zdravja. Je še nimate?

PRIDOBI KARTICO

PAKET DOBRODOŠLICE

Poleg kartice Varuh zdravja boste prejeli še:

 1. Majico
 2. Dobroimetje 20 EUR za zavarovanja Vzajemne*
 3. 10 % popust na Zavarovanje za tujino Multitrip
  10 % popust na samoplačniške zobozdravstvene storitve pri izvajalcu Ars Salutaris Adriatic d.o.o. (Ljubljana), bon v vrednosti 100 EUR pri izvajalcu Ars Salutaris Adriatic d.o.o. (Ljubljana) za samoplačniške zobozdravstvene storitve, katerih skupna vrednost s popustom znaša 1.000 EUR ali več,
 4. Popust za dodatno sklenjeno zavarovanje**
*Dobroimetje pri je možno izkoristiti pri sklenitvi novega zavarovanja z izjemo Dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, Zavarovanja za tujino, letna premija pa mora znašati 55 EUR ali več. Popusta ni možno koristiti preko spleta.
**Popust je možno uveljaviti v poslovalnicah Vzajemne.

BREZPLAČNE SPLETNE VADBE ZA VSAKOGAR

Registrirajte se in si zagotovite neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Za vadbe ne potrebujete nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov.

ZAČNI TELOVADITI ZDAJ!