Okusen bananin smuti za po treningu

Hrana in trening gresta z roko v roki. Lahko treniramo ure in ure, toda ves trud lahko zelo hitro uničimo z neustreznimi obroki pred in po treningu. Zato je zelo pomembno, da izbiramo takšno hrano, ki nam bo pomagala, da bomo še močnejši in bolj fit, ne pa mastne, procesirane hrane, težke za želodec, zaradi katere bomo po treningu samo še bolj utrujeni. Raje si privoščite hranljiv in zelo okusen smuti, poln beljakovin, ki jih telo potrebuje za lažjo in hitrejšo regeneracijo po vadbi. Priprava je enostavna, vzela vam bo le malo časa.

Bananin smuti

Sestavine

1 merica sirotkinih proteinov

3 žličke arašidovega masla

manjša banana

2 žlički chia semen

3 dcl mandljevega mleka (nesladkanega)

200 g grškega jogurta

¼ žličke vanilijevega izvlečka (po okusu)

Sestavine dajte v mešalnik in mešajte dokler ne dobite gladkega napitka. V teh vročih dneh mu lahko dodate nekaj kock ledu, da bo smuti prijetno hladen. Lahko pa si napitek pripravite že pred treningom, da se chia semena napijejo tekočine, in si takoj po vadbi privoščite ta okusen smuti!


NAZAJ NA NASVETE

BREZPLAČNE SPLETNE VADBE ZA VSAKOGAR

Registrirajte se in si zagotovite neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Za vadbe ne potrebujete nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov.

ZAČNI TELOVADITI ZDAJ!