Pripravimo trebušne mišice na poletje

Imate dovolj mrzlih dni in že sanjate o poletju? Komaj čakate, da greste na morje, vendar se ne počutite samozavestno v kopalkah? Veliko ljudi motijo predvsem odvečne maščobne blazinice na trebuhu. Če bi tudi vi radi oblikovati trebušne mišice, da boste na plaži blesteli, si lahko pomagate z video vadbami v spletni telovadnici Varuh zdravja.

Še nikoli namreč ni bilo enostavneje telovaditi in oblikovati sanjskih trebušnih mišic. S spletnimi vadbami lahko namreč katerikoli prostor doma spremenite v svoj najljubši kotiček za telovadbo. Zato pripravite vadbeno blazino, računalnik ali telefon in še pred poletjem poskrbite, da bodo vaše trebušne mišice čvrste in lepo oblikovane.

Trebuh namreč nedvomno sodi med tiste dele telesa, ki jih je najtežje oblikovati, zato rezultatov ne moremo pričakovati čez noč. Zaradi dolgoletnega nezdravega načina prehranjevanja, prekomernega uživanja alkoholnih pijač in premalo aktivnosti se na trebuhu namreč nabira odvečna maščoba, ki se jo je težko znebiti na hitro, zato je potrebnega nekaj časa, volje in vztrajnosti. Dobra novica pa je, da lahko veliko naredite kar sami pod vodstvom strokovnih trenerjev na Varuhu zdravja in poskrbite za lepe trebušne mišice kar doma.

Najbolje pri tem je, da vam za raven trebuh ni treba vsak dan teči ure in ure in preživljati cele dneve z osebnim trenerjem v fitness centru. Namesto tega delajte intenzivne 15-minutne treninge, ki vam bodo pomagali kuriti maščobo še nekaj ur po vadbi. Če ne veste, kako se takih treningov lotiti, ali nimate idej za vaje, so vam v spletni telovadnici Varuh zdravja na voljo številni treningi, ki vam bodo pomagali izoblikovati sanjske trebušne mišice. Vse vadbe lahko najdete tukaj.

Prednost takšnih vadb je tudi ta, da se ne izvajajo na trenažerjih, temveč z lastno težo, zanje pa niti ne potrebujete dragih pripomočkov za vadbo, rezultati pa bodo ravno tako izjemni.

Zdaj nimate več izgovorov. Poiščite trening za trebuh po svojem izboru in se spravite v formo zdaj!


NAZAJ NA NASVETE

BREZPLAČNE SPLETNE VADBE ZA VSAKOGAR

Registrirajte se in si zagotovite neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Za vadbe ne potrebujete nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov.

ZAČNI TELOVADITI ZDAJ!