Joga za dobro počutje

Pridruži se Anji na čudoviti praksi, na kateri bomo izvedli zasuke in najbolj znano jogijsko prakso − pozdrav soncu oz. t.i. Surya Namaskar. Ta izjemna vadba te bo sprostila, navdala z energijo in prebudila telo. Vadba, s katero bomo okrepili in raztegnili mišice celega telesa, je primerna tako za čiste začetnike kot tudi tiste bolj izkušene ljubitelje joge, ki bi radi v 15 minutah naredili nekaj zase in za svoje telo.

15 min / 85 kalorij

POGLEJ ZDAJ

Deli na Facebooku   Deli na Twitterju

Vadbo vodi Anja

Anja je priznana učiteljica joge s certifikatom Yoga Alliance, njene super vadbe pa vključujejo tudi elemente meditacije in hipnoterapije. Pred leti je utrpela težke poškodbe trupa in rok, a je s pomočjo joge popolnoma okrevala. Svoje izkušnje sedaj rada deli preko spletnih vadb. Pridružite se njenim vadbam in se naučite, kako vam lahko joga pomaga povečati gibljivost in moč telesa ter izboljša nadzor nad dihanjem.

BREZPLAČNE SPLETNE VADBE ZA VSAKOGAR

Registrirajte se in si zagotovite neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Za vadbe ne potrebujete nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov.

ZAČNI TELOVADITI ZDAJ!