UGODNOSTI ZA ZAVAROVANCE VZAJEMNE

S kartico Varuh zdravja lahko pri naših partnerjih uveljavljate popuste in druge privlačne ugodnosti, kot so brezplačne športne vadbe, popusti na športno opremo in vstopnice, ugodnosti v centrih dobrega počutja, privlačni paketi razvajanja v termah in še in še.

KinVital kineziološki center

Zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko koristite brezplačen posvet s kineziologom v kineziološkem centru KinVital

Več


ALPE PHARMA - VEČ ZA ISTO CENO

Zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko pri družbi Alpe Pharma za vsak kupljen izdelek Belinal® superior, Belinal® gluco, Belinal® skin, Belinal® sport recovery, Belinal® cholesterol ali Belinal® immuno prejmete brezplačnih...


Več


EXTREME VITAL - DO 20 % POPUSTA

Oprema za vaš šport in aktivno preživljanje prostega časa vam je s kartico Varuha zdravja na voljo 20 % ceneje. 

Več


TERME PTUJ - DO 20 % POPUSTA

S kartico Varuha zdravja lahko uveljavite 10 % popusta na wellness storitve Medico-wellness centra Valens Augusta in 20 % popusta na ceno celodnevne vstopnice za kopanje.

Več


OPTIKA CLARUS - KUPIŠ 1, DOBIŠ 2

S kartico Varuha zdravja vam ob nakupu kompleta korekcijskih očal v vrednosti nad 95 EUR druga očala iz določenega prodajnega programa podarijo.

Več


TERME VIVAT – 3 DNEVNI ODDIH

Privoščite si razkošno razvajanje po izredno ugodni ceni: 2 nočitvi s polnim penzionom v hotelu s 4 zvezdicami za 1 osebo samo 109,90 EUR.

Več


TERME DOBRNA – VEČ UGODNOSTI

Umaknite se naglici in rutini vsakdana v Terme Dobrna, ki nudijo široko paleto razvajanja za telo in duha. Pri tem pa s kartico Varuha zdravja uveljavite popuste in druge ugodnosti.

Več


HOTELI BERNARDIN - HOTEL HISTRION****

Preživite nekaj dni popolne sprostitve in razvajanja s pogledom na morje. Hotel Histrion**** je za vas pripravil posebej ugoden paket 2 noči / 3 dni.

Več


TERME SNOVIK - DO 50% POPUSTA

S kartico Varuha zdravja lahko uveljavite 50 % popusta na bazenih in wellness storitvah.

Več


BREZPLAČNE SPLETNE VADBE ZA VSAKOGAR

Registrirajte se in si zagotovite neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Za vadbe ne potrebujete nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov.

ZAČNI TELOVADITI ZDAJ!