UGODNOSTI ZA ZAVAROVANCE VZAJEMNE

S kartico Varuh zdravja lahko pri naših partnerjih uveljavljate popuste in druge privlačne ugodnosti, kot so brezplačne športne vadbe, popusti na športno opremo in vstopnice, ugodnosti v centrih dobrega počutja, privlačni paketi razvajanja v termah in še in še.

HIPERBARIČNI SPROSTITVENI TRETMA

Zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko koristite 12 % popust* na redno ceno hiperbaričnega sprostitvenega tretmaja v hiperbaričnih centrih AHA Hyperbarics širom po Sloveniji.

Več


MARIBORSKO POHORJE

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko na Mariborskem Pohorju izkoristite naslednjo ugodnost: 15 % popust na redni cenik pri nakupu dnevne smučarske vozovnice za imetnika kartice Varuh zdravja (odrasli, mladina, seniorji).

Več


SMUČIŠČE KRANJSKA GORA

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko s kartico Varuh zdravja v Kranjski Gori izkoristite 15 % popust na redni cenik pri nakupu dnevne smučarske vozovnice (odrasli, mladina, seniorji) ali 20 % popust na redni cenik pri nakupu dnevnih smučarskih vozovnic za celo družino.

Več


ALPE PHARMA - VEČ ZA ISTO CENO

Zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko pri družbi Alpe Pharma za vsak kupljen izdelek Belinal® superior, Belinal® gluco, Belinal® skin, Belinal® sport recovery, Belinal® cholesterol ali Belinal® immuno prejmete brezplačnih...


Več


EXTREME VITAL - DO 25 % POPUSTA

Oprema za vaš šport in aktivno preživljanje prostega časa vam je s kartico Varuha zdravja na voljo 10 % ceneje. Na izbrane aktualne izdelke pa lahko uveljavite kar 25 % popusta.

Več


TERME PTUJ - DO 20 % POPUSTA

S kartico Varuha zdravja lahko uveljavite 10 % popusta na wellness storitve Medico-wellness centra Valens Augusta in 20 % popusta na ceno celodnevne vstopnice za kopanje.

Več


OPTIKA CLARUS - KUPIŠ 1, DOBIŠ 2

S kartico Varuha zdravja vam ob nakupu kompleta korekcijskih očal v vrednosti nad 95 EUR druga očala iz določenega prodajnega programa podarijo.

Več


TERME VIVAT – ODDIH ZA 2 OSEBI

Privoščite si razkošno razvajanje za dva po izredno ugodni ceni: 2 nočitvi s polnim penzionom v hotelu s 4 zvezdicami za 2 osebi samo 209,90 EUR.

Več


TERME DOBRNA – VEČ UGODNOSTI

Umaknite se naglici in rutini vsakdana v Terme Dobrna, ki nudijo široko paleto razvajanja za telo in duha. Pri tem pa s kartico Varuha zdravja uveljavite popuste in druge ugodnosti.

Več


HOTELI BERNARDIN - HOTEL HISTRION****

Preživite nekaj dni popolne sprostitve in razvajanja s pogledom na morje. Hotel Histrion**** je za vas pripravil posebej ugoden paket 2 noči / 3 dni.

Več


BREZPLAČNE SPLETNE VADBE ZA VSAKOGAR

Registrirajte se in si zagotovite neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Za vadbe ne potrebujete nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov.

ZAČNI TELOVADITI ZDAJ!