UGODNOSTI ZA ZAVAROVANCE VZAJEMNE

S kartico Varuh zdravja lahko pri naših partnerjih uveljavljate popuste in druge privlačne ugodnosti, kot so brezplačne športne vadbe, popusti na športno opremo in vstopnice, ugodnosti v centrih dobrega počutja, privlačni paketi razvajanja v termah in še in še.

Mariborsko Pohorje

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko na Mariborskem Pohorju izkoristite naslednjo ugodnost: 15 % popust na redni cenik pri nakupu dnevne smučarske vozovnice za imetnika kartice Varuh zdravja (odrasli, mladina, seniorji).

Več


REKREACIJSKO TURISTIČNI CENTER KRVAVEC

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko na rekreacijskem turističnem centru Krvavec izkoristite naslednjo ugodnost: 15 % popust na redni cenik pri nakupu dnevne smučarske vozovnice za imetnika kartice Varuh zdravja (odrasli, mladina, seniorji).

Več


SMUČIŠČE KRANJSKA GORA

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko s kartico Varuh zdravja v Kranjski Gori izkoristite 15 % popust na redni cenik pri nakupu dnevne smučarske vozovnice (odrasli, mladina, seniorji) ali 20 % popust na redni cenik pri nakupu dnevnih smučarskih vozovnic za celo družino.

Več


KinVital kineziološki center

Zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko koristite brezplačen posvet s kineziologom v kineziološkem centru KinVital

Več


EXTREME VITAL - DO 20 % POPUSTA

Oprema za vaš šport in aktivno preživljanje prostega časa vam je s kartico Varuha zdravja na voljo 20 % ceneje. 

Več


TERME VIVAT – 3 DNEVNI ODDIH

Privoščite si razkošno razvajanje po izredno ugodni ceni: 2 nočitvi s polnim penzionom v hotelu s 4 zvezdicami za 1 osebo samo 109,90 EUR.

Več


HOTELI BERNARDIN - HOTEL HISTRION****

Preživite nekaj dni popolne sprostitve in razvajanja s pogledom na morje. Hotel Histrion**** je za vas pripravil posebej ugoden paket 2 noči / 3 dni.

Več


TERME SNOVIK - DO 50% POPUSTA

S kartico Varuha zdravja lahko uveljavite 50 % popusta na bazenih in wellness storitvah.

Več


BREZPLAČNE SPLETNE VADBE ZA VSAKOGAR

Registrirajte se in si zagotovite neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Za vadbe ne potrebujete nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov.

ZAČNI TELOVADITI ZDAJ!