UGODNOSTI ZA ZAVAROVANCE VZAJEMNE

S kartico Varuh zdravja lahko pri naših partnerjih uveljavljate popuste in druge privlačne ugodnosti, kot so brezplačne športne vadbe, popusti na športno opremo in vstopnice, ugodnosti v centrih dobrega počutja, privlačni paketi razvajanja v termah in še in še.

SMUČIŠČE KRANJSKA GORA

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko s kartico Varuh zdravja v Kranjski Gori izkoristite 15 % popust na redni cenik pri nakupu dnevne smučarske vozovnice (odrasli, mladina, seniorji) ali 20 % popust na redni cenik pri nakupu dnevnih smučarskih vozovnic za celo družino.

Več


Mariborsko Pohorje

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko na Mariborskem Pohorju izkoristite naslednjo ugodnost: 15% popusta na redni cenik pri nakupu celodnevne smučarske vozovnice za imetnike kartice Varuh zdravja (odrasli, mladina, študenti, seniorji, otroci, invalidi)

Več


REKREACIJSKO TURISTIČNI CENTER KRVAVEC

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko na rekreacijskem turističnem centru Krvavec izkoristite naslednjo ugodnost: 15 % popust na redni cenik pri nakupu dnevne smučarske vozovnice za imetnika kartice Varuh zdravja (odrasli, mladina, seniorji) ali brezplačno krvavško malico

Več


EXTREME VITAL - DO 20 % POPUSTA

Oprema za vaš šport in aktivno preživljanje prostega časa vam je s kartico Varuha zdravja na voljo 20 % ceneje. 

Več


POLIKLINIKA ARS SALUTARIS

Zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko koristite 10 % popust* na redne cene v Ljubljani in Zagrebu.

Več


TheSailmaster – najprijaznejše mesto za najem jadrnic, katamaranov in motornih plovil na Jadranu

Privoščite si cenejši najem jadrnice, katamarana in motornih plovil na Jadranu.

Več


BREZPLAČNE SPLETNE VADBE ZA VSAKOGAR

Registrirajte se in si zagotovite neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Za vadbe ne potrebujete nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov.

ZAČNI TELOVADITI ZDAJ!